«Кабаняча стежка. Перші сліди»

21 квітня 2018 року відбулася чергова зустріч учасників групи «Мисливство. Друзі і дозвілля», в якій активну участь взяв і наш інтернет-магазин «Релоадинг».

На цей раз змагання під назвою «Кабаняча стежка. Перші сліди» проводилися між власниками нарізної зброї.

Стрілки та мисливці змогли проявити себе в таких вправах:

  1. «Раптовий вихід»
    Учасник за 30 секунд повинен зарядити один патрон та вразити гонг 25см на відстані 150 метрів. Учасник робить постріл стоячи. Учасник може скористатися моноподом/триподом, ціпком, плечем товариша або стійкою навісу.
    За поразку гонгу 15 очок. За кожну зекономлену секунду із 30 учасник отримує по 1 очку.
  2. «Раптовий кабан»
    Учасник вражає мету «Біжий кабан» із 65 метрів. Учаснику дається чотири протяжки. Учасник робить по одному пострілу за протяжку. Стрілянина проводиться стоячи, без будь-яких упорів.
    За поразку «Вбивчої зони» по 7-8-9-10 очок за влучення, будь-яке інше місце за силуетом кабана, включаючи силует – штраф -2 очки за кожне таке влучення. Швидкість протягування 4 м/с.
  3. «Динаміка»
    Учасник за 60 секунд має вразити 5 гонгів 15х15 см на відстані 100м. Учаснику надається п'ять набоїв. Стрілянина проводиться стоячи. Учасник може скористатися моноподом-триподом, ціпком, плечем товариша або стійкою навісу.
    За кожен уражений гонг учасник отримує по 5 очок.
  4. «Гризуни»
    Учасник за 90 секунд має вразити 3 мішені «Гризун» із 75 метрів. Учаснику дається 6 набоїв по 2 постріли на ціль. Стрілянина проводиться з коліна, без будь-яких упорів
    Окуляри за попадання в забійне місце (центр гризуна 10 см.) – 10 очок. За влучення у голову додатково 15 очок.
  5. «Загон»
    Учасник вражає мішень «Кабан, що біжить» із 65 метрів. Учаснику дається чотири протяжки. Учасник робить по два постріли за протяжку. Стрілянина проводиться стоячи, без будь-яких упорів.
    За поразку «Вбивчої зони» по 7-8-9-10 очок за влучення, будь-яке інше місце за силуетом кабана, включаючи силует – штраф -2 очки за кожне таке влучення.
    Протягом усього дня, в теплій та дружній атмосфері, мисливці ділилися досвідом, ідеями щодо покращення бойових характеристик своїх гвинтівок, мали додаткову можливість постріляти по мішенях.

Встреча стрелков

Брифинг перед соревнованиями

Обсуждение стрелковых упражнений

Фотография с соревнований по стрельбе

Фотография стрельбища

Зрители на стрельбище

Подготовка к стрельбе

Подсчет очков и определение победителей соревнований

Победители соревнований

Награждение партнера группы

Стрельбище

Фотография участников соревнований

Призы

Горячий шашлык на стол

Власники гладкоствольних рушниць, так само змогли попрактикуватися на стрільбищі, для цього для них було обмежено стендову стрілянину.

І звісно ж не обійшлося без бурхливого обговорення трофеїв, що видобували на полюванні, оцінкою якостей і можливостей різного виду мисливської зброї.

Наприкінці заходу на всіх чекав смачний обід.

Дякуємо всім за чудово організовану практику, відпочинок та позитивні емоції!