Нові кулі Хорнаді ELD-X

Пули Hpornady ELD-X

Куля матчевого класу ELD-X (Extremely Low Drag – eXpanding) технічно досконала та оптимальна для всього діапазону дистанції. Куля має найкращі серед аналогів балістичні характеристики,точність та контрольовану експансивну дію на всіх практичних дистанції полювання.

У нашому магазині можна купити кулі діаметром .308, 6.5 мм і .243 Win - 6 мм:

Калібр .308 Калібр 6,5 мм Калібр 6 мм / .243
Пули Хорнади ЕЛД-Х калибр 308 Пули ELD-X калибр 6.5 Creedmoor Купити високоточні кулі Хорнаді ELD-X

Інженери компанії Hornady виявили, що більшість полімерних носиків інших куль з високим балістичним коефіцієнтом оплавляються в польоті і деформуються. Аеродинамічний нагрів провокує зниження балістичного коефіцієнта, що викликає погіршення точності – особливо якщо стрілянина ведеться на значні дистанції (400 ярдів/365 метрів). Для усунення цієї проблеми компанії Hornady підібрала полімер, стійкий до сильного нагрівання, та створила патентований носик Heat Shield. Революційний полімерний носик забезпечує формування ідеально концентричної носової частини кулі, що гарантує стабільну точність стрілянини від патрона до патрона та від партії до партії.

Hornady Precision Hunter

На середніх дистанціях (0-400 ярдів/0-365 метрів) куля ELD-X, потрапивши в ціль, по всьому шляху крізь неї поступово розкривається. У момент попадання полімерний носик зминається і вдавлюється в сердечник кулі, розклинюючи його доки досягне кільця InterLock, розташованого на початку потовщення оболонки задньої частини кулі і утримує оболонку і сердечник разом. Гриб, що вийшов, продовжує рух утворюючи раневий канал.

Наконечник Heat Shield

Новий наконечник кулі має стійкість до аеродинамічного нагрівання і зберігає свою форму на всьому протязі польоту, забезпечуючи пулі найкращі серед аналогів балістичні властивості – що доведено практичними випробуваннями із застосуванням доплерівського радара. Профіль кулі із секантною оживальною частиною та звуженням корми типу BoatTail, ідеально концентрична оболонка AMP та патентований полімерний носик HeatShield забезпечують пулі чудову аеродинаміку.

  • При попаданні в ціль на високій швидкості, що відповідає дальностям до 400 ярдів / 365 метрів, куля поступово розкривається в міру просування через тканину цілі. Оболонка збільшеної товщини в хвостовій частині і кільце InterLock, що утримує сердечник і оболонку разом, сприяють збереженню до 50°С - 60% вихідної маси.
  • При попаданні в ціль на низьких швидкостях, що відповідають дальностям понад 400 ярдів / 365 метрів, носик Heat Shield вминається в осердя кулі, ініціюючи розкриття. При розкритті куля набуває грибоподібної форми і зберігає до 85 – 60 % вихідної маси, що забезпечує глибоке проникнення та максимальну ширину ранового каналу.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід